Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-1630 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)


Syyskauden joogatunnit  keskustassa Sepänkeskuksessa tiistaisin klo 14-1530. Katso lisätietoja täältä.

 

Tervetuloa!

Ku Nye hieronta: perinteinen tiibetiläinen hieronta

Ku Nye hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää perinteisen lihaksia rentouttavan hieronnan lisäksi akupisteiden ja meridiaanien käsittelyä, nivelten liikeharjoittelua, lämpö- ja kylmäkompressien käyttöä sekä ihon jauho- ja öljykäsittelyä. Näistä eri hoitomenetelmistä räätälöidään jokaiselle sopiva hoitokokonaisuus.

Hoidon kesto on yleensä 60-120 minuuttia. Yleensä pyritään tekemään kokovartalohoito, mutta tarvittaessa voidaan tehdä myös puolivartalohoito ja keskittyä vain ongelma-alueisiin.  Voit myös kokeilla pää- tai jalkahierontaa, jonka kesto on 30-60 minuuttia.

ku nyeku nye


Ku Nye hieronta soveltuu erityisesti monien stressiperäisten vaivojen hoitoon, neuroottisiin häiriöihin (ahdistus, paniikki, pelot) sekä parantamaan yleistä hyvinvointia ja lisämään elinvoimaa. Hieronnasta on apua myös erilaisiin lihasjännityksiin ja aineenvaihduntahäiriöihin.

 
Kaikissa hoidoissa käytetään öljyjä sekä tarvittaessa kuuma- tai kylmäkompresseja. Tilanteen mukaan käytetään myös erityisiä jauhoja tai pyyhkeitä poistamaan liiallista öljyä. Öljyinä käytetään yrteillä uutettuja kylmäpuristettuja kasviöljyjä (pääasiassa seesamiöljyä, manteliöljyä ja kookosöljyä). Öljyt valitaan jokaiselle oman kehotyypin ja vuodenajan mukaan.
 
Ku Nye hoidot sopivat lähes kaikille - myös niille jotka vaativat erityisen pehmeää ja hellävaraista hoitoa (esim. ikäihmiset ja raskaana olevat). Tulehdustilat ja leikkaukset ovat kontraindikaatioita hoidolle. Myös syöpä tapauksissa on syytä kysyä ensin lääkärin mielipidettä.  

Ku Nye:ssä käytetyistä eri hoitomenetelmistä voit lukea lisää  tästä linkistä.