Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-1630 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)


Syyskauden joogatunnit  keskustassa Sepänkeskuksessa tiistaisin klo 14-1530. Katso lisätietoja täältä.

 

Tervetuloa!

Tiibetiläisen lääketieteen mukainen terveyskonsultaatio

 

Sowa Rigpa konsultaatioon kuuluu tiibetiläisen lääketieteen mukainen diagnoosi ja kehotyyppianalyysi, joiden perusteella laaditaan yksilökohtaiset ruokavalio- ja elintapasuositukset sekä annetaan ohjeita ayurvedisten / sowa rigpan mukaisten ravintolisien käyttöön. Lisäksi voidaan antaa hoitosuosituksia.

Konsultaatio kestää n. 45-75 minuuttia ja sen aikana selvitetään ensin asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet ja sitten tehdään kehotyyppi analyysi ja tiibetiläisen lääketieteen mukainen diagnoosi. Diagnoosi pitää sisällään keskustelua, pulssin kuuntelua, aistielinten tutkimista ja virtsan tarkastelua. Näiden arviointimenetelmien perusteella laaditaan yksilökohtaiset suositukset, jotka toimitetaan jälkikäteen kirjallisena asiakkaalle.

Tiibetiläinen lääketiede eli Sowa Rigpa perustuu elementtipohjaiseen ajatteluun, jossa potilasta tarkastellaan aina kokonaisuutena - viiden elementin tai kolmen perusenergian (tuuli, sappi ja lima) muodostamana psykofyysisenä kokonaisuutena. Se toimii erinomaisesti terveyttä ylläpitävänä ennaltaehkäisevänä menetelmänä sekä sairauksia hoitavana menetelmänä. Erityisesti Sowa Rigpan vahvuus tulee esille erilaisissa psykosomaattisissa sairauksissa sekä sellaisissa kroonisissa vaivoissa, joihin länsimaalainen lääketiede ei löydä selitystä tai hoitoa (esim. monet ruoansulatushäiriöt).   

 

Käyntikerran kesto: 45-75 minuuttia.

Käyntikerran hinta: 40 euroa.