Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-17 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)

 

    Nyt saatavilla myös kotikäyntejä.        Kotikäynteihin lisätään kotikäyntimaksu (15         euroa) + kilometrikorvaus 0.80e / KM. 


Korona-virus: Pidäthän huolta, että et tule hoitoon tai joogatunnille jos sinulla tai läheisilläsi on korona oireita.

 

Sepänkeskuksen syyskauden joogatunnit tiistaisin klo 14-1530. Lisätietoja joogasivuilta.

 

UUTTA! Nyt saatavilla korva-akupunktiota joko omana itsenäisenä hoitona tai yhdistelmähoitona. Katso lisätietoja täältä!

Tervetuloa!

Mindfulness - Hyväksyvä Tietoinen Läsnäolo

 

Hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon kuuluu tunne olemisesta tässä ja nyt sekä asioiden lempeää kohtaamista sellaisena kuin ne ovat. Se on hyväksyvää tietoisuutta omista kokemuksista, aistimuksista, ajatuksista ja tunteista.

Hyväksyvä tietoinen läsnäolo voi antaa meille tilaa hengittää vaikeidenkin asioiden keskellä. Se voi auttaa meitä hellittämään jatkuvista epätoivoisista yrityksistä paeta ja vältellä elämän tuomia ongelmia ja haasteita. Se voi auttaa meitä kohtaamaan itsemme ja toiset myötätuntoisesti ja ystävällisesti. Näin se voi luoda pohjaa eheämmälle, rikkaammalle ja onnellisemalle elämälle.

 

Shambala tarjoaa hyväksyvään läsnäoloon perustuvaa tunnetaitovalmennusta niin ryhmille kuin yksityishenkilöille. Tarjolla on myös muita tietoisen läsnäolon kursseja. 

 

Tulevat kurssit:

 

Tietoisesti parisuhteessa - kurssi

Tietoisesti parisuhteessa - kurssi on tarkoitettu kaikille pariskunnille, jotka haluavat tutustua tietoiseen läsnäoloon ja soveltaa sen periaatteita parisuhteessaan.  Kurssilla keskitymme yhteyden luomiseen sekä itseen että kumppaniin ja luomme pohjaa positiivisten siementen kylvämiseen parisuhteessa.  Kurssi on harjoituspainotteinen. Teemme parin kanssa lempeitä kehollisia harjoituksia (parijoogaa) sekä tutustutaan tietoisen läsnäolon harjoituksiin sekä yksin että yhdessä parin kanssa. Lisäksi opimme rentouttavan Tiibetiläisen parihieronnan. Harjoitusten lisäksi,  aikaa on varattu myös keskusteluille. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta mistään harjoituksista.

Ohjaajat: Kimmo Peltola ja Carita Gyatso

Kimmo on psykoterapeutti ja osteopaatti. Kimmolla on vastaanotto Ähtärissä Kehon ja Mielen Hoitokeskuksessa (www.mielikeho.net).  Carita on jooga-ohjaaja, mindfulness-tunnetaitovalmentaja ja tiibetiläisen lääketieteen hoitaja. Caritalla on vastaanotto Jyväskylässä Shambalan tiloissa (www.shambala.fi).

 

Seuraava tietoisesti parisuhteessa - kurssi järjestetään helmikuussa 2022 (ystävänpäivän kunniaksi!). Paikkana tuolloin on Ähtäri.  Myöhemmin talvella kursseja tulossa myös Jyväskylään. Kurssin voi myös tilata omalle porukalle.