Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-17 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)

 

    Nyt saatavilla myös kotikäyntejä.        Kotikäynteihin lisätään kotikäyntimaksu (15         euroa) + kilometrikorvaus 0.80e / KM. 


Korona-virus: Pidäthän huolta, että et tule hoitoon tai joogatunnille jos sinulla tai läheisilläsi on korona oireita.

 

Sepänkeskuksen syyskauden joogatunnit tiistaisin klo 14-1530. Lisätietoja joogasivuilta.

 

UUTTA! Nyt saatavilla korva-akupunktiota joko omana itsenäisenä hoitona tai yhdistelmähoitona. Katso lisätietoja täältä!

Tervetuloa!

Moksa tai Moksabustio (Me Tsa)

Moksa on syvälämpöhoitoa, jota käytetään pääasiassa kylmän aiheuttamissa oireyhtymissä kuten ruuansulatusvaivoissa ja huonossa verenkierrossa. Soveltuu myös turvotusten hoitoon, erilaisten kiputilojen hoitoon mm. nivelkivut ja selkäkivut, sekä yleiseen rentoutukseen. Myös virtsatietulehduksia, lapsettomuutta ja epäsäännöllisiä kuukautisia voidaan hoitaa moksalla.

Hoidossa käytetään Artemisia yrttiä tai erityistä moksasikaria, jolla lämmitetään akupisteitä. Käsittelystä syntyvä lämpö menee syvälle kehoon ja auttaa kivun lievityksessä, edistää veren- ja energiankiertoa, sekä avaa energiatukoksia.

 
 Moksabustio on miellyttävän tuntuista ja rentouttavaa. Sitä ei kuitenkaan suositella mikäli sinulla on kehossa liikaa kuumuutta tai tulehdustila päällä tai sairastat korkeaa verenpainetta.  
Kuukautisten aikana on myös hyvä välttää moksahoitoa.     

 

 Hoidon kesto: 45-60 min. Voidaan toteuttaa myös osana Ku Nye hierontaa.