Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-17 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)

 

    Nyt saatavilla myös kotikäyntejä.        Kotikäynteihin lisätään kotikäyntimaksu (15         euroa) + kilometrikorvaus 0.80e / KM. 


Korona-virus: Pidäthän huolta, että et tule hoitoon tai joogatunnille jos sinulla tai läheisilläsi on korona oireita.

 

Sepänkeskuksen syyskauden joogatunnit tiistaisin klo 14-1530. Lisätietoja joogasivuilta.

 

UUTTA! Nyt saatavilla korva-akupunktiota joko omana itsenäisenä hoitona tai yhdistelmähoitona. Katso lisätietoja täältä!

Tervetuloa!

Kuppaus (Me Bum)

kuppauskuppaus

Kuppauksessa käytetään perinteisiä lasikuppeja, jotka imeytetään iholle kehon ongelmakohtiin. Tämän imun vaikutuksesta avataan tukoksia ja parannetaan alueen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Tarvittaessa ongelmakohdista vuodatetaan pieni määrä verta (ns. mikroverikuppaus).

Kuppaus on erityisen hyvä hoito kun haluamme päästä eroon jostakin kehoon kertyneestä energiatukoksesta, joka aiheuttaa vaivoja. Perinteisesti sitä käytetään paljon yläselän jännitystiloissa, hengitystieongelmissa (esim. astma) ja iskiasvaivojen hoidossa. Liukukuppausta käytetään nykyään myös selluliittiongelmien hoidossa.

 
Hoidon kesto: n. 45 - 75 min. Kuppaushoito sisältää aina myös hierontaa ja se voidaankin hyvin yhdistää Ku Nye hierontaan.
 
Kontraindikaatiot: raskaus, tartuntataudit, tulehdukset, heikkokunto, alipaino, verenohennuslääkkeet ja herkkä ohut iho.
 

Tästä linkistä voit lukea lisää kuppauksesta.