Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-17 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)

 

    Nyt saatavilla myös kotikäyntejä.        Kotikäynteihin lisätään kotikäyntimaksu (15         euroa) + kilometrikorvaus 0.80e / KM. 


Korona-virus: Pidäthän huolta, että et tule hoitoon tai joogatunnille jos sinulla tai läheisilläsi on korona oireita.

 

Sepänkeskuksen syyskauden joogatunnit tiistaisin klo 14-1530. Lisätietoja joogasivuilta.

 

UUTTA! Nyt saatavilla korva-akupunktiota joko omana itsenäisenä hoitona tai yhdistelmähoitona. Katso lisätietoja täältä!

Tervetuloa!

Ku Nye hieronta: perinteinen tiibetiläinen hieronta

Ku Nye hieronta on kokonaisvaltainen hoito, joka sisältää perinteisen lihaksia rentouttavan hieronnan lisäksi akupisteiden ja meridiaanien käsittelyä, nivelten liikeharjoittelua, lämpö- ja kylmäkompressien käyttöä sekä ihon jauho- ja öljykäsittelyä. Näistä eri hoitomenetelmistä räätälöidään jokaiselle sopiva hoitokokonaisuus.

Hoidon kesto on yleensä 60-120 minuuttia. Yleensä pyritään tekemään kokovartalohoito, mutta tarvittaessa voidaan tehdä myös puolivartalohoito ja keskittyä vain ongelma-alueisiin.  Voit myös kokeilla pää- tai jalkahierontaa, jonka kesto voi olla vain 30-60 minuuttia.

ku nyeku nye


Ku Nye hieronta soveltuu erityisesti monien stressiperäisten vaivojen hoitoon, neuroottisiin häiriöihin (ahdistus, paniikki, pelot) sekä parantamaan yleistä hyvinvointia ja lisämään elinvoimaa. Hieronnasta on apua myös erilaisiin lihasjännityksiin ja aineenvaihduntahäiriöihin.

 
Ku Nye hoidot sopivat lähes kaikille - myös niille jotka vaativat erityisen pehmeää ja hellävaraista hoitoa (esim. ikäihmiset ja raskaana olevat). Tulehdustilat ja leikkaukset ovat kontraindikaatioita hoidolle. Myös syöpä tapauksissa on syytä kysyä ensin lääkärin mielipidettä.
  

Ku Nye:ssä käytetyistä eri hoitomenetelmistä voit lukea lisää  tästä linkistä.