Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajankohtaista

    

    Hoito-aikoja ma-pe klo 10-17 tai         

    sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

    Myös LAHJAKORTTEJA saatavilla:-)

 

    Nyt saatavilla myös kotikäyntejä.        Kotikäynteihin lisätään kotikäyntimaksu (15         euroa) + kilometrikorvaus 0.80e / KM. 


Korona-virus: Pidäthän huolta, että et tule hoitoon tai joogatunnille jos sinulla tai läheisilläsi on korona oireita.

 

Sepänkeskuksen syyskauden joogatunnit tiistaisin klo 14-1530. Lisätietoja joogasivuilta.

 

UUTTA! Nyt saatavilla korva-akupunktiota joko omana itsenäisenä hoitona tai yhdistelmähoitona. Katso lisätietoja täältä!

Tervetuloa!

Korva-akupunktio

Korva-akupunktiolla voi hoitaa monenlaisia vaivoja. Sitä käytetään esimerkiksi pääkipuun, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen, stressiin, mielen rauhoittamiseen, tuki-ja liikuntaelinvaivojen kivunlievitykseen. Lisäksi sillä voidaan tasapainottaa mm. hormonitoimintaa ja sisäelinten toimintaa. Korva-akupunktiota käytetään paljon myös vieroitushoidoissa ja painon hallinnassa täydentävänä hoitomuotona.

 

Omana itsenäisenä hoitona korva-akupunktiohoito kestää n. 45 min. Hoito sisältää korvien hieronnan, palpaation ja diagnoosin sekä neulojen tai / ja akukuulien taii siementen laiton. 

Korva-akupunktiota voi myös käyttää muun hoidomenetelmän ohessa. Alla on esimerkkejä joistakin tarjolla olevista yhdistelmähoidoista:

 

  • Korva-akupunktio + Moksibustio: kivun lievitykseen tuki-ja liikuntaelinvaivoissa
  • Korva-akupunktio + viiden pisteen Horme (kämmenet, jalkapohjat, pää): unettomuuteen, stressiin, ahdistuneisuuteen ja yleisesti mielen rauhoittamiseen
  • Korva-akupunktio + akupistehieronta (kämmenet, jalkapohjat, pää): unettomuuteen, stressin, ahdistuneisuuteen ja yleisesti mielen rauhoittamiseen sekä pääkipuun

 Yhdistelmähoitojen kesto on 60 min.

 

Tupakasta eroon korva-akupunktion avulla

Tarjolla on erilaisia hoitopaketteja auttamaan tupakoinnin lopettamisessa:

1. Viiden pisteen korva-akupunktiohoito 4 x 30-45 min, Yhteishinta: 90 e

- Viiden pisteen korva-akupunktiohoidossa tasapainotetaan mielen toimintaa ja edistetään elimistön puhdistumista.

2. Yhdistelmähoitopaketti: viiden pisteen korva-akupunktiohoito + mindfulness harjoittelu tai akupistehieronta 4 x 60 min, yhteishinta: 155 e.

- Korva-akupunktiohoitoa tehostetaan hermostoa rauhoittavalla akupistehieronnalla tai mindfulness harjoittelulla. Akupistehieronnassa käsitellään kämmenet, jalkapohjat ja pää. Mindfulness harjoituksien tarkoituksena on kehittää kykyä kohdata psyykkisiä ja fyysisiä vieroitusoireita.

3. Hybridipaketti: 2 x 30 min korva-akupunktiohoito + 2 x 60 min yhdistelmähoito, yhteishinta: 125 e

 

Hoidot kannattaa aloittaa heti ensimmäisenä tupakoimattomana päivänä. Sen jälkeen hoitoja suositellaan joka päivä tai vähintään joka toinen päivä 4 päivän ajan. Tarvittaessa hoitoja voi jatkaa vielä pidempäänkin. Jatkohoitojen hinnoista voidaan sopia erikseen.