Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Korva-akupunktio

Korva-akupunktiolla voi hoitaa monenlaisia vaivoja. Sitä käytetään esimerkiksi pääkipuun, unettomuuteen, ahdistuneisuuteen, stressiin, mielen rauhoittamiseen, tuki-ja liikuntaelinvaivojen kivunlievitykseen. Lisäksi sillä voidaan tasapainottaa mm. hormonitoimintaa ja sisäelinten toimintaa. Korva-akupunktiota käytetään paljon myös vieroitushoidoissa ja painon hallinnassa täydentävänä hoitomuotona.

 

Omana itsenäisenä hoitona korva-akupunktiohoito kestää n. 45 min. Hoito sisältää korvien hieronnan, palpaation ja diagnoosin sekä neulojen tai / ja akukuulien taii siementen laiton. 

Korva-akupunktiota voi myös käyttää muun hoidomenetelmän ohessa. Alla on esimerkkejä joistakin suosituista yhdistelmähoidoista:

 

  • Korva-akupunktio + Moksibustio: kivun lievitykseen tuki-ja liikuntaelinvaivoissa
  • Korva-akupunktio + viiden pisteen Horme (kämmenet, jalkapohjat, pää): unettomuuteen, stressiin, ahdistuneisuuteen ja yleisesti mielen rauhoittamiseen
  • Korva-akupunktio + akupistehieronta (kämmenet, jalkapohjat, pää): unettomuuteen, stressin, ahdistuneisuuteen ja yleisesti mielen rauhoittamiseen sekä pääkipuun

 Yhdistelmähoitojen kesto on 60 min.